Simple Hours

SH er til for og gjør din hverdag som arbeidsgiver enklere.

Kontakt oss i dag

  • Vi er en stolt støttespiller til Redningsselskapets nautiske mil dugnad


  • Timeregistrering med NFC og QR koder


  • Opplæring innen Kunde behandling og salg


  • Web tjenster innen php og database


Web tjenester

Vi kan utvikle funksjoner til din hjemmeside

Dine funksjoner innen Wentjenester

PHP

PHP (PHP: Hypertext Preprocessor) er et dynamisk, tolket og løst typet programmeringsspråk hovedsakelig brukt for å utvikle dynamiske nettsider.

HTML

HyperText Markup Language (HTML, hypertekstmarkeringsspråk) er et markeringsspråk for formatering av nettsider med hypertekst og annen informasjon som kan vises i en nettleser. HTML benyttes til å strukturere informasjon – angi noe tekst som overskrifter, avsnitt, lister og så videre – og kan, i en viss grad, brukes til å beskrive utseende og semantikk i et dokument.

MYSQL

MySQL er et SQL-basert databaseadministrasjonssystem som er lisensiert under GPL. Denne databasetjeneren er veldig mye brukt, og er en vesentlig del av LAMP-systemer, hvor M-en står for nettopp MySQL.

jQuery

jQuery er et JavaScript-bibliotek utviklet for å forenkle klientskripting av HTML.[1] Det ble lansert i januar 2006 på BarCamp i New York av John Resig. jQuery er det mest populære JavaScript-biblioteket i bruk, og brukes på 46 % av de 10 000 mest besøkte nettsidene..

HTML 5

HTML5 er for øyeblikket under utvikling og kommer til å ta over for HTML 4.01. Et av hovedmålene til HTML5 er å minimere behovet for webapplikasjoner som Adobe Flash, QuickTime og Silverlight. HTML5 vil også ha bedre støtte for mobiltjenester som geolokasjon og lokasjonsbaserte tjenester, i tillegg til nyere åpne formater som skalerbar vektorgrafikk.